22. Contest! – Nak Menang Kamera Panasonic S3?

Tarikh tutup: 17hb Jun, 2013 – 19hb Jun, 2013 (4.00 p.m.)

Contest Marco's Pizza and Groupon

Cepat cepat korang join Contest anjuran Groupon dan Marco’s Pizza!! Senang gile kot. Tak payah beli pape, tak payah promote gambar dan tak payah keluar duit. Just pergi ke website Groupon dan jawab semue soalan dieorang bagi. Kacang gilerrrrr! Soalan semue pasal Marco’s Pizza. Aku pun tak pernah dengar pasal Marco’s Pizza sebelum ni tapi die dah bagi jawapan dekat Facebook Marco’s Pizza!! Senang gile kan.

Ape lagi? Pergi lah jawab. Oh oh nak tahu ape hadiah die ke?

2 x Panasonic S3 (warna merah atau putih)

Ha, dah tahu ape hadiah die kan? So, go go go pergi join contest tu. Tarikh tutup pukul 4 petang hari besok! Kalau tak nak join contest ni, tak pe. Nah ambik bagi Mak korang makan biskut Jacob’s. Hahahha.

4 thoughts on “22. Contest! – Nak Menang Kamera Panasonic S3?

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s