26. Sampin Nikah Dah Ada!! – Busana Pengantin

Ingat tak aku ada cerita pasal kain sampin nikah murah? Kalau lupe, meh baca dekat sini dulu pasal kain sampin nikah murah tu. Aku dah lama dah booking sampin ni dengan vendor Busana Pengantin, tapi baru hari Sabtu minggu lepas sempat nak pergi ambil dekat Cheras alang-alang aku dan tunang nak survey makanan ringan untuk buat doorgift dekat NSK.

So, ni la design sampin putih silver yang aku dan tunang beli untuk akad nikah nanti. Harga serius murah RM70 sahaja. Semalam aku, mak dan tunang pergi Jalan TAR tengok-tengok dan beli apa yang patut. Sekali kiteorang nampak design sampin sebijik macam design kain sampin yang kiteorang beli ni. Harga die –> RM180. Sekian, terima kasih. Hehehe.

sampin putih, sampin akad nikah, sampin nikah, sampin murah, sampin bunga

Design kaki sampin

sampin putih, sampin akad nikah, sampin nikah, sampin murah, sampin bunga

Design bunga sampin

sampin putih, sampin akad nikah, sampin nikah, sampin murah, sampin bunga

Full design sampin

Sebenarnya, Busana Pengantin ni diaorang jual barang-barang second hand. Barang-barang yang orang lain dah pernah pakai. So, that’s why lah kiteorang beli sampin tu boleh dapat murah gila-gila. So, korang tunggu apa lagi. Kalau nak set sampin, tanjak dan bengkong murah, pergi serbu Facebook atau blog Busana Pengantin ni.

4 thoughts on “26. Sampin Nikah Dah Ada!! – Busana Pengantin

    • heheheh.. kalau nak try cari sampin dengan set bengkong dan tanjak tu, Busana Pengantin tu memang murah.. nanti mimi tengok la page dieorang.

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s