28. Checklist Persediaan Perkahwinan

Hari ini aku malas nak tulis entry sebenarnya. Tapi, rasa macam tak lengkap pulak kalau tak berblog sehari, macam makan nasi tak dek lauk atau macam tak solat 5 kali sehari kalau tak period rasanya. Hahahaha. So, ini short entry daripada aku. Kat bawah ni ada Checklist Persediaan Perkahwinan daripada SyokKahwin.com dan ImpianPengantin.com. Korang boleh lah download untuk rujukan masing-masing. Klik saje gambar file dekat bawah untuk download. Ok dah, chow.

download, muatturun, muat turun

Psst, tolong klik sini sikit untuk tolong aku kumpul duit kahwin. Trimas!😀

3 thoughts on “28. Checklist Persediaan Perkahwinan

  1. Salam . Sis , sy nk cnth cra sis kumpul duit kawin tu bley x ? Yg sis gunakn excel utk estimate blanja . Sy tertarik dgn cra sis manage duit tu

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s