29. Baju Melayu Nikah Dah Ada!! – Gallery First Impression Textile

Hello semua. Dah lama tak mem’blog’. Hahaha. Bila Mak datang KL, inilah jadinya. Blog tak bersentuh duduk melayan Mak je. So, sekarang Mak dah balik, teruskan MISI KAHWIN kite! Yeah! Untuk entry kali ni aku nak bagitahu korang, kiteorang dah beli baju melayu akad nikah untuk Encik Handsome saya. Nah, jamulah gambar-gambar dekat bawah ni.

baju melayu akad nikah, akad nikah,, baju melayu, baju melayu putih, baju nikah

Baju melayu untuk akad nikah.

Gambar konon nak ambil style photog selalu shoot tu.

Bahahaha. Berangan

baju melayu akad nikah, akad nikah,, baju melayu, baju melayu putih, baju nikah

Warna baju melayu ni off white dan berkilat-kilat sikit. Jenis kain licin.

baju melayu akad nikah, akad nikah,, baju melayu, baju melayu putih, baju nikah

Baju ni kiteorang beli dekat kedai Gallery First Impression Textile dekat Jalan TAR.

Harga RM150 setelah tawar menawar.

baju melayu akad nikah, akad nikah,, baju melayu, baju melayu putih, baju nikah

Ni yang aku nak tunjuk sangat ni. Cuba tengok saiz baju ni. Tolong tengokkk. Tolong. Saiz “S” okay, saiz “S”. Sekian, terima kasih. Sekarang korang dah dapat hint tunang aku badan kecik. Kecik. Kurus. Rendah. >.< Over pulak hintnya.😀

 

 

Oh oh oh oh oh oh korangggggg! IKEA tengah buat SALE!!! IKEA tengah buat SALE!! IKEA tengah buat SALE!! Nampak tak excitednya aku bila tahu IKEA nak buat sale? Jom pergi serbu IKEA dari 4 Julai sampay 24 Julai ni! Beli barang-barang untuk kahwin. Hikhikhik.

2 thoughts on “29. Baju Melayu Nikah Dah Ada!! – Gallery First Impression Textile

    • :O sempat ke tu hantar tailor? tak silap bulan 8 ni kan majlis? tapi baju laki siap kejap je rasenye kan sebab design same je. tak same dengan design orang ppuan. belambak… hahahh…

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s