31. King’s Grand – If I Had A Grand In Hand Contest

Tipu tipu tipu! Kata sepanjang minggu ni nak buat entry pasal Cinematography dan Photography je. Ni apehal ade Contest pulak? Tipu tipu tipu! Bahahahha. Sorry sorry sorry guys. Aku sangat tempted to share this contest with you all. Contest-contest yang senang dan tak payah keluar duit ni, memang aku suka nak share.

Untuk pengetahuan korang, King’s Grand ni adalah salah satu brand ais krim yang dijual dalam Malaysia. Skema bapak ah ayat. Hehehe. Macam-macam perisa dieorang ada termasuklah Tiramisu, Tin Roof Brownie dan Triple Chocolate!

ais krim, ais krim sedap, King's Grand

Tu dia pelbagai perisa ais krim dari King’s Grand!

Dan TAADAA~ The contest – If I Had A Grand In Hand🙂

ais krim sedap, ais krim, contest, king's grand contestKing’s Grand Contest

Kekdahnya senang je. Ikut je langkah-langkah yang aku akan tulis nanti. Oh, sebelum tu mungkin korang nak sediakan gambar korang yang cun cun hot hot meletup punya untuk diupload ke website King’s Grand. Pssstt, nak bagi hint ni. Ambil gambar tu, buat-buatlah pose tengah makan product King’s Grand. Barulah tinggi peluang nak menang kan. Bodek sikit. Kekekkee. Alang-alang korang dah terbeli ais krim King’s Grand tak pun terjumpa bekas ais krim dalam tong sampah ke, korang ambik basuh then konon-konon bergaya tengah makan ais krim tu ok. Hehehehe. Ok, kat bawah ni step-step dia.

Klik gambar King’s Grand Contest di atas atau klik je link King’s Grand Contest ni.

anak panah

Tunggu habis loading

anak panah

Like Page Facebook King’s Grand (ikut arahan die cakap suruh “Like us to begin”)

anak panah

Cari button “Let’s Begin” dekat gambar dan klik button tu

anak panah

Now korang boleh upload gambar-gambar korang samaada dari Facebook atau dari Computer

anak panah

Lepas tu crop kan sikit gambar bagi hot lagi sikit dan klik “DONE”

anak panah

Klik “Next” button dan hiaslah gambar korang dengan menarik menggunakan tools yang disediakan

anak panah

Bila dah siap, klik “Next”

anak panah

Lepas tu klik “Confirm”

anak panah

Akhir sekali tunggu keputusannya di hujung minggu

Dah setel. Senang je kan? Sekarang meh kite tengok apa hadiah-hadiah dia.

Weekly Prize winner

 Week 1 – RM1,000 Cash
 Week 2 – RM1,000 Cash
 Week 3 – RM1,000 Cash
 Week 4 – RM1,000 Cash
 Week 5 – RM1,000 Cash
 Week 6 – RM1,000 Cash
 Week 7 – RM1,000 Cash
 Week 8 – RM1,000 Cash

People’s Choice Award Winner

 RM1,000 Cash

Free Ice Cream Winner (1000 peserta pertama yang memenuhi kriteria)

 Gift voucher to redeem two (2) units of King’s Grand 1L ice creams

Gila ke tak gila hadiah contest dia? RM1000 kot boleh dapat. Ape lagi korang? Cepat join! Contest ni berjalan bermula pada 1 Julai 2013 hingga 25 Ogos 2013 pukul 11:59:59 pagi sahaja. Go grab your ice cream now!

 

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s