32. MangoTouch – Photography

Hohohoh. Disebabkan aku dah cakap dekat entry semalam yang aku nak buat entries pasal Photography dan Cinematography je minggu ni, so akan aku tunaikan janji aku ni. Kali ni aku nak review pasal Wedding Photographer pulak. Dan Photographer yang bertuah pada kali ini ialah…

mangotouch photography, mangotouch, photography

MangoTouch Photography

Kenapa aku nak review MangoTouch? Hebat ke dieorang? Cantik ke dieorang punye hasil kerja. Ok, meh aku cerite. Aku PM Facebook MangoTouch ni pada hari Isnin untuk dpatkan quotation untuk wedding photography. And guess what? Ini vendor pertama yang aku mintak quotation tak direct bagi quotation, but still in a good way. MangoTouch cuba nak berkenal-kenalan dan beramah mesra dengan aku dulu. Ecewah. Siap dieorang tahu pulak aku ade blog ni. >.<

So al kisahnya, aku sukalah jugak kalau vendor-vendor untuk wedding ambil masa di sebalik kesibukan dieorang untuk buat ice breaking dengan potential customer dieorang. Bukan apa, aku rasa macam dihargai sangat-sangat bila MangoTouch buat macam ni – berkenalan dengan customer. Potensi untuk customer pilih pun tinggi, ye dak? Disebabkan layanan yang best.

mangotouch photography, photography, diana danielle, farid kamil

Farid Kamil & Diana Danielle
Solemnization

So, now meh kite usha hasil kerja MangoTouch ni. MangoTouch pernah jadi photographer untuk perkahwinan Farid Kamil & Diana Danielle. Cantik jugak kan hasil kerja dieorang kan. Huhuhu. >.< Agak-agaknya, Farid Kamil & Diana Danielle ni di’sponsor’ ke photographynya? Seronok kan jadi artis? Semua orang nak sponsor. Jimat duit. Hewhewhew~

Tapi, jangan main-main dengan hasil kerja MangoTouch. Blog BeautifulNara pun penah review pasal dieorang punya hasil kerja okay. Kalau tak percaya, boleh baca dekat sini -> Beautiful Nara review MangoTouch Photography. Aku tak nafikan, bila aku tunjuk Faceboook MangoTouch dekat tunang, die kata “Not bad. Cantik-cantik jugak gambar dieorang”. See? Tunang aku tu sangat lah particular pasal everything. Kalau dia cakap cantik, for sure memang cantik. *Macam dia cakap aku cantik. EH? Bahahahahhaa*

*Krik krik krik krik*

Bunyi cengkerik

Ok ok, cukuplah syok sendiri. Ni ha berita baik untuk B2B yang tak ada photographer lagi. MangoTouch tengah buat promosi ni. Untuk 5 pasangan yang bertuah sahaja. Photography untuk nikah dan sanding. Harga RM2699 sahaja! Bagi aku, tak lah sahaja sangat. Aku still tak mampu nak hire photog dengan harga setinggi tu. Tapi, kalau korang ada budget lebih sikit, why not? Go grab this promo.

promosi, mangotouch, photography

Untuk lebih maklumat dan nak tengok hasil-hasil kerja dieorang yang lain, korang boleh usha page dieorang:

Facebook: MangoTouch – Sentuhan Inspirasi

Twitter: MangoTouch – Sentuhan Inspirasi

Website: MangoTouch – Sentuhan Inspirasi

Website dieorang maybe ada problem sikit kot. Aku try nak masuk tapi keluar error kata expired tapi tarikh expirenya lambat lagi. Pelik. So, have fun godek-godek gambar dieorang.😉

 

 

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s