43. Hantaran Kemeja Lelaki

Hari ni cerita pasal hantaran lagi. Kali ni hantaran untuk belah lelaki lagi. Baru je hujung minggu lepas aku pergi beli baju kemeja untuk buat hantaran untuk tunang aku. Sebenarnya dah cari baju hantaran ni dah lama dah. Tapi tu lah, tunang aku ni susah sikit. Satu sebab dia kecik, so susah nak cari saiz baju yang sesuai untuk dia. Lagi satu, tunang aku ni, high taste sangat. Selagi tak jumpa yang dia gila-gila suka dan sedap pakai, jangan harap dia nak beli. Aku yang naik penat jalan cari barang dengan dia. >.<
kemeja hantaran, hantaran, hantaran nikah, kemeja, G2000, Antara brand pakaian yang sesuai dengan tunang aku – G2000, Uniqlo, H&M. Baju untuk hantaran ni beli dekat G2000. Mula-mula tunang aku nak kemeja lain warna ungu cerah. Tapi aku kata warna ungu pekat ni lagi cantik. So, aku suruh cuba dua-dua baju. Bila dah cuba, dia kata yang ungu gelap ni sedap pakai. Yang cerah sikit tu kain tak sedap. Mestilah, sapa yang pilih kan. Hehehe, kalau perempuan pilih mesti berkualiti punyalah. :p

Masa tunang aku test kemeja tu, dia keluar dari fitting room nak tunjuk dekat aku, dia nampak sangat hot dan tegap.

Slurp slurp slurp. Meleleh air liur. Hahahahaha. Gatal nih!!

Bila dia dah berkenan kemeja ungu pekat ni, kiteorang pun cari lah baju yang berlipat. Tak mau ambil yang orang duk cuba-cuba. Tengok-tengok saiz paling kecik tinggal satu je. Nasib baik. Hehehe. Oh, tak caya tunang aku betul-betul kecik? Cuba tengok saiz baju apa yang kiteorang beli kat bawah.
kemeja hantaran, hantaran, hantaran nikah, kemeja, G2000,

14 1/2 okay. 14 1/2. Hahahaha. Adoi. Kecik kan? Sebenarnya tujuan utama kiteorang pergi G2000 tu nak beli baju kemeja je. Tiba-tiba gatal mata gatal tangan jugak tunang aku ni pergi test seluar. Seluar tu pulak kena gila dengan dia. Aku sabar je bukak wallet tengok duit. Memang harapan lah aku nak beli untuk dia kan. Duit takda. Hahahaahha. Kalau ada, memang dah lama aku beli kan untuk dia. Sayang punya pasal kan. Kalau aku beli kan yang ni untuk dia, lain kali aku paw die bawak aku pergi travel pulak. Hikhikhik.

2 thoughts on “43. Hantaran Kemeja Lelaki

    • hah same la.. tunang atie pun tak suke purple ni.. kene pakse… nasib baik time try hari tu nampak tegap kat badan die, lepas tu tibe2 je die suke… =____= tak faham lelaki ni..

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s