44. Hantaran Belt dan Wallet – Camel Active

Hantaran lagi aku nak cerita hari ni. Hantaran-hantaran aku semua nya macam cliche habis. Barang-barang yang orang biasa bagi untuk hantaran. Antara barang-barang yang aku akan bagi dekat tunang aku nanti:

  • Kek – beli masa nak dekat-dekat majlis nanti
  • Sweets dan chocolate – pun nak beli masa dekat-dekat majlis nanti.
  • Al-Quran – Ambil dari rumah je. Mak ada beli waktu pergi Mekah hari tu.
  • Sirih junjung – Beli sirih dan hias masa nak dekat-dekat majlis.
  • Buah – Sama jugak. Beli waktu nak dekat-dekat majlis.
  • Nexus 4 – Nanti dalam bulan depan atau bulan September baru nak beli phone ni. Tiba-tiba minggu lepas tunang kata macam minat telefon Nokia Lumia 1020 pulak. >.< Lepuk kang budak ni.
  • Toiletries – Yang ni dah beli. Pakai Follow Me murah-murah saje.
  • Baju – Ini dah setel. Beli kemeja G2000.
  • Wallet dan belt – Dah beli Camel Active punya.

hantaran, hantaran nikah, hantaran kahwin, belt and wallet, dompet, tali pinggang, camel active

Wallet dan belt ni kiteorang beli dekat Parkson Sogo. Masa tu ada sale gila-gila kot. Tu yang berani beli. Hahahaha. Memang cukup-cukup bawah budget untuk wallet and belt ni. Tapi, macam biasa lah. Masa nak mencari wallet ngan belt ni, aku tahan penat je ngekor tunang aku usha barang. Penat penat penat. Banyak lagi yang murah kiteorang jumpa tapi tunang tak berkenan. Huh~

hantaran, hantaran nikah, hantaran kahwin, belt and wallet, dompet, tali pinggang, camel activeSo. korang-korang yang tengah mencari hantaran, better korang beli waktu sekarang. Time sale tengah gila-gila. Gi usha barang-barang semua. Tiba-tiba aku rasa gambar yang atas ni seni gila. Ada mana-mana korang nak ambil aku jadi Official Photographer ke? Bahahahhaa. :p

Oh, start hari ni, cukup-cukup 3 bulan lagi sebelum majlis. >.< Wah wah wah~

2 thoughts on “44. Hantaran Belt dan Wallet – Camel Active

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s