47. Official Photographer – AndaQ Photography

Ehem lagi. Hari ni aku nak cakap aku dah ada Official Photographer untuk akad nikah dan majlis sanding nanti. Photographer ni pun aku pernah cerita sebelum ni. Kalau nak bace entry pasal AndaQ Photography ni boleh usha kat sini -> AndaQ Photography.
photography, photographer, andaq photography, photo, wedding photo

Kalau semalam aku ada cerita aku jumpa Official Cinematographer – Bonk Production face to face nak bincang dulu baru kiteorang yakin nak ambil dieorang kan? Andaq ni memang gila-gila kentang aku dengan tunang ambil dia tanpa bincang gila-gila sebab dah jatuh hati gila-gila dengan hasil kerja dia. Nampak tak berape kali aku letak gila-gila tu? Nampak tak? Hahahaha. Andaq punya gambar cantik siot. Tak caye? Meh belanja sikit gambar-gambar Andaq ni sekejap.

photography, photographer, andaq photography, photo, wedding photo

photography, photographer, andaq photography, photo, wedding photo

2 keping dah la kot. Nak banyak-banyak pergi usha Facebook dengan website die sendiri. Kekekeke. Untuk review hasil dieorang, tunggu lepas aku kahwin nanti oke? Sementara tu korang pergi usha gambar-gambar superb die dekat sini:

Facebook: AndaQ Photography

Website: AndaQ Photography

Oh, nak bagitahu, Bonk Production dengan AndaQ Photography ni geng. So, kalau korang nak cari OP dengan OV yang senang nak kerjasama, cari lah dieorang. Aku add dieorang dalam Facebook, kepala sorang-sorang sewel. >.< Hopefully it’s gonna be awesome kerja dengan dieorang.😉

2 thoughts on “47. Official Photographer – AndaQ Photography

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s