48. Official DoorGift Vendor – Lyssa Eshoppe

Amboi, semua nak official. Sampai supplier doorgift pun nak buat official jugak. Melampau ni melampau. Anyway, doorgift aku baru setel 10% which is aku baru order cakar sarang burung daripada Lyssa Eshoppe. Aku ade cerita pasal Lyssa Eshoppe ni dekat sini dulu -> Lyssa Eshoppe.

doorgift, telur doorgift, doorgift kahwin

Doorgift yang aku tempah dari Lyssa Eshoppe ni tak lain tak bukan cakar sarang burung – doorgift yang aku duk gembar gemburkan waktu review pasal Lyssa Eshoppe ni. Aku order tak banyak pun, ambil 100 biji sarang burung sahaja untuk doorgift pihak lelaki. Nak kahwin dengan anak dieorang kan, kene la bodek sikit doorgift gempak-gempak sikit. Nanti mak mentua puji la “Pandai menantu aku pilih doorgift” Hikhikhik. Berangan.

Oh, sarang burung ni insyaAllah dalam planning nya salah satu doorgift yang aku akan letak dalam doorgift pihak lelaki tu. Ada lah lain-lain barang jugak yang aku akan letak sekali. Nak tahu? Hehehe. Tunggu hari kahwin aku nanti. :p Ok sape-sape nak usha cakar sarang burung dari Lyssa Eshoppe ni boleh usha dekat sini:

Facebook: Lyssa Eshoppe

Website: Lyssa Eshoppe

 

One thought on “48. Official DoorGift Vendor – Lyssa Eshoppe

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s