50. Shawl Oversized Halfmoon Raya – Harga Promosi!!

Ha, meh sini korang-korang yang tengah mencari tudung raya. Kalau rasa tak sempat nak pergi beli dekat Jalan TAR tu, boleh usha dekat sini untuk tengok shawl-shawl labuh -> Exclusive Oversized Halfmoon Double Layer. Design ni takda pun dekat tempat lain. Kalau korang nak pakai tudung macam ni raya nanti, aku suggest sangat korang order sekarang – boleh order dekat aku. Sebabnya sekarang ni supplier tengah buat promosi RM48 sehelai untuk semua warna. Harga original dia RM53. So, lepas harga promosi ni habis, harga akan jadi RM53 balik. >.< Sorry guys, bukan aku yang buat rules ni.

Antara design warna yang ada.

OVERSIZED HALFMOON DOUBLE LAYER, shawl, halfmoon, sale, promotion

NORMAL PRICE : RM53/1PCS
PROMOTION PRICE : RM48/1PCS – Psstt, SMS/PM/email aku untuk lebih lanjut.

Oh harga RM48 tu belum termasuk pos tawu. Harga pos untuk shawl 2 layers ni macam kat bawah:

POSTAGE
-RM7/1PCS (SEMENANJUNG)
-RM9/1PCS (SABAH)
-RM10/1PCS (SARAWAK)
-RM### (OTHERS COUNTRY, DO PM US)

Setiap tambahan sehelai shawl, harga postage tambah lagi RM2. Sorry lagi sekali. Bukan aku yang buat rule ni. >.<

OVERSIZED HALFMOON DOUBLE LAYER, shawl, halfmoon, sale, promotion

Kat bawah ni one is my favourite combination. Cantik gile.

OVERSIZED HALFMOON DOUBLE LAYER, shawl, halfmoon, sale, promotion

Disebabkan untuk waktu promosi ni hanya ada 1/3 helai setiap warna, hanya serius buyers je yang akan dilayan. Booking hanya boleh 24 jam. Lepas 24 jam tiada pembayaran dilakukan, aku akan release kan booking korang tu ok. Untuk order, korang boleh sertakan maklumat-maklumat kat bawah ni sama ada SMS ke 013 2380 980 atau email ke misikahwin@gmail.com atau PM dekat facebook aku – Misi Kahwin

1) NAMA :
2) ALAMAT :
3) NO TELEFON :
4) EMAIL :
5) DOB :
6) KOD ITEM :
7) ALTERNATIF KOD : Takut-takut kod shawl yang korang nak tu dah habis, akan ganti dengan warna kod alternatif ni. Kalau tak nak letak pun tak pe. Kalau habis, korang boleh pilih sama ada nak refund atau nak tunggu next restock tapi kene tambah lagi RM5 sebab harga normal dia dah jadi RM53 semula.

OVERSIZED HALFMOON DOUBLE LAYER, shawl, halfmoon, sale, promotion

Untuk lebih banyak pilihan dan warna, korang boleh usha Facebook aku – Promosi Shawl Oversized Halfmoon. Check it out~

2 thoughts on “50. Shawl Oversized Halfmoon Raya – Harga Promosi!!

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s