56. Design Baju Untuk Bersanding

Walaupun aku tak buat bersanding bertepung tawar, tapi aku nak prepare jugak baju bersanding untuk majlis kenduri sehari selepas akad nikah tu. Disebabkan aku ni bukan lah perempuan yang gila fesyen dan tak berapa suka pakai baju kurung, baju kebaya dan baju seumpamanya, aku buat lah design baju yang sesimple mungkin.

baju kurung bersanding, baju sanding

 

Kehkehkeh~ simple gile tak baju aku? Baju kurung moden + lace sikit + manik sikit + bunga chiffon sikit. Malas nak buat gempak-gempak takut nanti lepas kahwin, tak dapat pakai baju ni lagi. Buat simple-simple, next time tak dek lah segan sangat nak pakai. Kalau tak pakai nanti, rugi je. Baju ni tema warnanya off white dan hitam.

 

Aku dah hantar tempah dekat Butik Umairah di Medan Mara. Buat baju kurung moden plain saje. nanti beading jahit sendiri je. Grr~ Seram jugak nak jahit baju sendiri. Hopefully ok lah. So, stay tuned for the outcomes.🙂

4 thoughts on “56. Design Baju Untuk Bersanding

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s