61. Shawl Untuk Majlis Bertandang

Aku duk usha kawan-kawan B2B punya blog, ramai yang kelam kabut pasal tudung nak pakai ape. Nak pakai bawal biasa ke nak pakai shawl ke. And tudung jugak lah yang menjadi item last sekali most B2B setelkan. Hahahha. Ini bahaye! So, langkah drastik tak berapa drastik sangat la bagi aku, aku pun decide untuk pakai shawl halfmoon labuh untuk majlis bertandang nanti. Warna nya off course lah biru.

shawl labuh

Memang labuh shawl ni. Saiz  2mx0.7m. Tutup semua dada dan belakang. Kalau lilit 2 kali memang tak nampak jarang dah. And senang sangat nak bentuk. Lilit lilit lilit kejap, eh dah siap pun. Tak payah pakai inner muncung pun tak pe. Dah terletak cantik.

Kalau sape-sape yang berkenan jugak nak shawl macam ni, boleh tengok kat Faceboook Misi Kahwin. Ni shawl dari Sha Zaha Shawl. Jangan risau, harga sama je macam dieorang. Sekarang ni ade promosi Bulan September. Ade 4 jenis shawl yang cantik-cantik dan labuh boleh pilih. Cepat-cepat tahu kalau nak beli. Sekarang tengah promosi. Promosi last 30 September ni.

Facebook Misi Kahwin

shawl labuh, shawl for sale, shawl halfmoon, shawl,

Promosi September

CODE SNA: BUY 1 SHAWL FREE POSTAGE

CDE SNB: BUY 3 SHAWL FREE 1 SHAWL ( EXCLUDE POSTAGE)

CODE SNC: BUY 2 SHAWL AT RM50 ONLY ( EXCLUDE POSTAGE)

CODE SND: BUY 2 SHAWL AT RM50 ONLY ( EXCLUDE POSTAGE)

Untuk pilihan warna dan availability boleh tengok dalam album MISI KAHWIN -> Album Shawl

One thought on “61. Shawl Untuk Majlis Bertandang

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s