63. Shawl Majlis Bersanding

Poyo je tajuk Majlis Bersanding padahal tak buat pun bersanding bagai. Huhuhu. Oh oh, hari ni nak share shawl untuk kenduri esoknya lepas nikah.

shawl sanding, shawl off white, off white, shawl

Shawl warna off white, lebih kurang sama dengan warna base baju sanding aku. Tapi this one, betul-betul kena pakai inner neck sebab jarang. Huii, geram je bila dah jumpa shawl labuh besar molek tapi jarang pulak. Hm.. Kalau ada sape-sape nak mencari shawl yang tak jarang, pergi lah tengok kat album facebook aku. Aku ade ambil order shawl besar tapi sayang tak ada warna off white.

shawl sanding, shawl off white, off white, shawl

So, this is my shawl untuk majlis bersanding nanti. Alhamdullilah banyak yang dah setel. *Lap peluh*

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s