68. Biskut Chippy Chip – Fantasy Jungle Food

Doorgift untuk VIP. VIP lagi. Bosan betul. Bila nak cerita pasal doorgift biasa pulak kan. :p Untuk doorgift VIP, aku planning nak bagi bekas kaca bulat and letak biskut chippy chip ni. Botol kaca bulat tu aku dah order tapi entah bila lah boleh nak dapat. Ade problem sikit dengan vendor tu buat aku hangin je.

biskut chippy chip

Satu tin harga RM46. RM36 (biskut) + RM10 (tin). Kalau pulang balik tin, dieorang akan bayar semula RM10 untuk tin tu. Kira RM10 tu untuk deposit tin lah. Tapi tak semue biskut dieorang kene ada deposit tin. Ada biskut lain yang tak payah deposit pun. Kira tak payah pulang tin semula.

biskut doorgigt vip

So, biskut chippy chips ni aku beli dari Fantasy Jungle Food dekat Wangsa Maju. Satu tin berat 4kg. insyaAllah cukup untuk 100 botol kaca. Kalau tak cukup, planning nya nak beli chipsmore mini. Tambah kan je. Hehehehe.

Tunang pun beli biskut manis dulu-dulu time kecik selalu makan dekat Fantasy Jungle Food ni. Yang ada krim warna warni dekat atas tu. Contoh macam kat bawah.

biskut bunga, biskut manis, doorgift

 

Fantasy Jungle Food ni aku dah try google. Tak dek website and tak dek Facebook. Kalau korang nak pergi usha dieorang, korang boleh cari dekat Wangsa Maju. Sebelah NSK Wangsa Maju. NSK tu banyak cawangan tawu. So, google NSK Wangsa Maju. Good luck!😉

One thought on “68. Biskut Chippy Chip – Fantasy Jungle Food

  1. Fantasy Jungle Food (Bandar Baru Ampang) ,❝Kini Dibuka❞ dibelakang pasaraya GIANT Bandar Baru Ampang,Terima Kasih. TEL:03 -4287 8001

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s