80. Sticker Doorgift – Kad Kahwin Rodong

Tunang aku punya doorgift nak pakai sticker. Aku beria mencari mana tempat nak tempah sticker murah. Nak buat sendiri, sticker bulat tak jumpe. So, kene jugak lah nak tempah. Plus tunang aku tak setuju nak buat sendiri sebab membazir ink printer. =___=

Cari punya cari, dapat lah dari facebook. Kad Kahwin Rodong. Harga standard je la. 15 sen sekeping. Aku rase ok lah tu kot. Ke ade tempat lain yang korang jumpa lagi murah? Kalau ade, tolong komen kat bawah. At least those yang tengah mencari lagi, boleh guna.🙂 Sharing is caring bebeh.

sticker, desgin sticker, tempah sticker, rodong, kad kahwin rodong

 

Design sticker bulat untuk doorgfit tunang aku. 

Kalau korang berminat nak tempah dekat Kad Kahwin Rodong, korang boleh usha dieorang dekat Facebook. Oh anyway, Kad Kahwin Rodong ni based dekat Kuantan. :) Tapi dieorang kadang-kadang turun Putrajaya on weekends. Boleh COD je area sane. Oh and, dieorang sangat senang nak bawak bincang dan buat keje lajuuuuuu. Aku sangat-sangat rekemen dieorang. Go go usha dieorang.😉

Facebook: Kad Kahwin Rodong

 

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s