Aku

bride to be, bride to be pahang

Seorang perempuan normal, tak pelik, sopan santun, tak banyak cakap, sopan santun, pemerhati, sopan santun, gile tak gile, sopan santun, ade misai sikit, sopan santun dan sopan santun.

Nama lain tapi kebanyakan orang panggil Atie. Jenis perempuan yang suke muzik, colours, gambar-gambar cantik, seni, pantai, motor besar dan travel.

Blog ni aku buat untuk tatapan sendiri dan juga tatapan bride-to-be di luar sana yang sedang bersungguh membuat persiapan perkahwinan masing-masing. Semoga apa yang aku tulis dalam blog ini sedikit sebanyak dapat membantu. Tak banyak pun, at least sikit jadi lah.

Semoga aku tak jadi kan blog ini pelepas emosi luar kawalan bridezilla (bridezilla ini dimaafkan) dan tidak akan mencampur adukkan dengan edisi kehidupan sehari yang membosankan (baca: diari).

Mohon bride-to-be atau blogger-blogger lain singgah sekejap dan komen sikit di ruangan komen di bawah beserta link ke blog kamu, kamu dan kamu. Senang aku nak usha korang nanti. Thanks.

Ada pendapat? Nak jual barang-barang pre-loved kawen? Nak promote pape? Emel je dekat misikahwin@gmail.com

5 thoughts on “Aku

  1. Assalamualaikum maaf ggu.. actually sy berkenan ngn set samping dan tanjak yg wane biru tu.. klu sy nk sewa kt sis blh x? ni no sy 017-2938090.. thanks yeah.. sorry ggu…

Hey babe, komen le.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s