47. Official Photographer – AndaQ Photography

Ehem lagi. Hari ni aku nak cakap aku dah ada Official Photographer untuk akad nikah dan majlis sanding nanti. Photographer ni pun aku pernah cerita sebelum ni. Kalau nak bace entry pasal AndaQ Photography ni boleh usha kat sini -> AndaQ Photography.
photography, photographer, andaq photography, photo, wedding photo

Kalau semalam aku ada cerita aku jumpa Official Cinematographer – Bonk Production face to face nak bincang dulu baru kiteorang yakin nak ambil dieorang kan? Andaq ni memang gila-gila kentang aku dengan tunang ambil dia tanpa bincang gila-gila sebab dah jatuh hati gila-gila dengan hasil kerja dia. Nampak tak berape kali aku letak gila-gila tu? Nampak tak? Hahahaha. Andaq punya gambar cantik siot. Tak caye? Meh belanja sikit gambar-gambar Andaq ni sekejap.

photography, photographer, andaq photography, photo, wedding photo

photography, photographer, andaq photography, photo, wedding photo

2 keping dah la kot. Nak banyak-banyak pergi usha Facebook dengan website die sendiri. Kekekeke. Untuk review hasil dieorang, tunggu lepas aku kahwin nanti oke? Sementara tu korang pergi usha gambar-gambar superb die dekat sini:

Facebook: AndaQ Photography

Website: AndaQ Photography

Oh, nak bagitahu, Bonk Production dengan AndaQ Photography ni geng. So, kalau korang nak cari OP dengan OV yang senang nak kerjasama, cari lah dieorang. Aku add dieorang dalam Facebook, kepala sorang-sorang sewel. >.< Hopefully it’s gonna be awesome kerja dengan dieorang. 😉

Advertisements