53. Sampul Surat Untuk Kad Kahwin

Kad kahwin dah siap seminggu tapi sampul surat masih tak dapat cari. Gelabah juga aku, nak nak lagi bila ayah aku dah start bertanya kad kahwin mane, kad kahwin mane. Hahahaha. So, dengan penuh dedikasi nya aku mencari lah kedai mana yang aku boleh beli borong sampul surat. Sebabnya, kat kedai-kedai biasa dan supermarket, semua jual paket kecik-kecik 10 keping ke 20 keping. Aku nak beli banyak terus.

kad kahwin, diy kad, kad kahwin diy, printing

Dan aku adalah jumpe beberapa kedai-kedai secara borong dalam internet.

1. Doorstep – http://www.doorstep.com.my/ 

2. Officeboy2u – http://www.officeboy2u.com.my/

3. Pacificonline2u – http://eshop.pacificonline2u.com/index.php

4. Premio – http://www.premio.com.my/

Tapi, yang paling aku berkenan dan sure-sure akan recommend dekat korang ialah Becon.

Becon – http://becon.my/

Aku beli sampul surat putih tak dak tingkap saiz 4.25 inchi x 6.25 inchi, muat-muat elok untuk kad kahwin kiteorang yang bersaiz A6. Aku beli 3 kotak. Sekotak ade 500 keping sampul surat. RM19.50 sekotak X 3 = RM58.50. Aku ada usha tempat lain, dieorang bagi quotation RM50 sekotak. Huiyo, manyak tipu ma. Bila aku cakap kedai lain boleh dapat RM35, terus dia turunkan harga. And of course aku jumpe tempat yang lagi murah dan beli dekat Becon.

sampul surat murah, sampul surat kad kahwin, sampul surat putih,

So, sape-sape yang nak beli sampul surat untuk kad diy korang, boleh tengok-tengok dekat link yang aku dah bagi kat atas tapi aku sangat recommend Becon. Becon banyak cawangan, don’t worry. Kat KL belambak and kt JB pun ada. Go check them out~

Advertisements

50. Shawl Oversized Halfmoon Raya – Harga Promosi!!

Ha, meh sini korang-korang yang tengah mencari tudung raya. Kalau rasa tak sempat nak pergi beli dekat Jalan TAR tu, boleh usha dekat sini untuk tengok shawl-shawl labuh -> Exclusive Oversized Halfmoon Double Layer. Design ni takda pun dekat tempat lain. Kalau korang nak pakai tudung macam ni raya nanti, aku suggest sangat korang order sekarang – boleh order dekat aku. Sebabnya sekarang ni supplier tengah buat promosi RM48 sehelai untuk semua warna. Harga original dia RM53. So, lepas harga promosi ni habis, harga akan jadi RM53 balik. >.< Sorry guys, bukan aku yang buat rules ni.

Antara design warna yang ada.

OVERSIZED HALFMOON DOUBLE LAYER, shawl, halfmoon, sale, promotion

NORMAL PRICE : RM53/1PCS
PROMOTION PRICE : RM48/1PCS – Psstt, SMS/PM/email aku untuk lebih lanjut.

Oh harga RM48 tu belum termasuk pos tawu. Harga pos untuk shawl 2 layers ni macam kat bawah:

POSTAGE
-RM7/1PCS (SEMENANJUNG)
-RM9/1PCS (SABAH)
-RM10/1PCS (SARAWAK)
-RM### (OTHERS COUNTRY, DO PM US)

Setiap tambahan sehelai shawl, harga postage tambah lagi RM2. Sorry lagi sekali. Bukan aku yang buat rule ni. >.<

OVERSIZED HALFMOON DOUBLE LAYER, shawl, halfmoon, sale, promotion

Kat bawah ni one is my favourite combination. Cantik gile.

OVERSIZED HALFMOON DOUBLE LAYER, shawl, halfmoon, sale, promotion

Disebabkan untuk waktu promosi ni hanya ada 1/3 helai setiap warna, hanya serius buyers je yang akan dilayan. Booking hanya boleh 24 jam. Lepas 24 jam tiada pembayaran dilakukan, aku akan release kan booking korang tu ok. Untuk order, korang boleh sertakan maklumat-maklumat kat bawah ni sama ada SMS ke 013 2380 980 atau email ke misikahwin@gmail.com atau PM dekat facebook aku – Misi Kahwin

1) NAMA :
2) ALAMAT :
3) NO TELEFON :
4) EMAIL :
5) DOB :
6) KOD ITEM :
7) ALTERNATIF KOD : Takut-takut kod shawl yang korang nak tu dah habis, akan ganti dengan warna kod alternatif ni. Kalau tak nak letak pun tak pe. Kalau habis, korang boleh pilih sama ada nak refund atau nak tunggu next restock tapi kene tambah lagi RM5 sebab harga normal dia dah jadi RM53 semula.

OVERSIZED HALFMOON DOUBLE LAYER, shawl, halfmoon, sale, promotion

Untuk lebih banyak pilihan dan warna, korang boleh usha Facebook aku – Promosi Shawl Oversized Halfmoon. Check it out~

45. Set Sampin dan Tengkolok – Busana Pengantin

Ok ok cukup lah cerita pasal hantaran. Hari ni nak cerita pasal set sampin dan tengkolok untuk tunang aku. Sekali lagi, kiteorang decide nak beli set sampin, tengkolok dengan bengkung dengan Busana Pengantin. Kali ni warna hitam. Kalau ada warna biru muda cantik, dah lama kiteorang beli jugak tapi takda. Sedih.
sampin sanding, sanding, kahwin, sampin hitam, set tengkolok, set sampin, bengkung

Macam biasa, harga dia memang murah. Aku dengan tunang memang suka barang-barang murah tapi berkualiti. Hahahahah. Harga set sampin dan tengkolok ni murah je. RM70 total termasuk sampin, bengkung dan tengkolok. Untung tak untung? Cantik dia memang lah tak cantik sangat tapi memang berbaloi lah harga RM70 untuk pakai tak sampai sehari pun. 🙂

sampin sanding, sanding, kahwin, sampin hitam, set tengkolok, set sampin, bengkung

Aku memang rekemen Busana Pengantin sebab harga murah dan banyak pilihan. Korang-korang yang tak da set sampin pengantin boleh usha-usha dieorang.

sampin sanding, sanding, kahwin, sampin hitam, set tengkolok, set sampin, bengkungCorak kaki dan badan kain sampin. Asalnya kiteorang tak nak beli yang ni sebab silver dia lagi banyak daripada hitam. Tapi, lepas survey tempat lain (yang lagi mahal) kebanyakkan sampin hitam memang macam ni, silver lebih banyak dari hitam. So, alang-alang set ni dah murah, rembat aje le.

Kalau korang berminat nak tengok, boleh usha page Busana Pengantin ni:

Facebook: Busana Pengantin

Website: Hannah Bridal n Studio

44. Hantaran Belt dan Wallet – Camel Active

Hantaran lagi aku nak cerita hari ni. Hantaran-hantaran aku semua nya macam cliche habis. Barang-barang yang orang biasa bagi untuk hantaran. Antara barang-barang yang aku akan bagi dekat tunang aku nanti:

  • Kek – beli masa nak dekat-dekat majlis nanti
  • Sweets dan chocolate – pun nak beli masa dekat-dekat majlis nanti.
  • Al-Quran – Ambil dari rumah je. Mak ada beli waktu pergi Mekah hari tu.
  • Sirih junjung – Beli sirih dan hias masa nak dekat-dekat majlis.
  • Buah – Sama jugak. Beli waktu nak dekat-dekat majlis.
  • Nexus 4 – Nanti dalam bulan depan atau bulan September baru nak beli phone ni. Tiba-tiba minggu lepas tunang kata macam minat telefon Nokia Lumia 1020 pulak. >.< Lepuk kang budak ni.
  • Toiletries – Yang ni dah beli. Pakai Follow Me murah-murah saje.
  • Baju – Ini dah setel. Beli kemeja G2000.
  • Wallet dan belt – Dah beli Camel Active punya.

hantaran, hantaran nikah, hantaran kahwin, belt and wallet, dompet, tali pinggang, camel active

Wallet dan belt ni kiteorang beli dekat Parkson Sogo. Masa tu ada sale gila-gila kot. Tu yang berani beli. Hahahaha. Memang cukup-cukup bawah budget untuk wallet and belt ni. Tapi, macam biasa lah. Masa nak mencari wallet ngan belt ni, aku tahan penat je ngekor tunang aku usha barang. Penat penat penat. Banyak lagi yang murah kiteorang jumpa tapi tunang tak berkenan. Huh~

hantaran, hantaran nikah, hantaran kahwin, belt and wallet, dompet, tali pinggang, camel activeSo. korang-korang yang tengah mencari hantaran, better korang beli waktu sekarang. Time sale tengah gila-gila. Gi usha barang-barang semua. Tiba-tiba aku rasa gambar yang atas ni seni gila. Ada mana-mana korang nak ambil aku jadi Official Photographer ke? Bahahahhaa. :p

Oh, start hari ni, cukup-cukup 3 bulan lagi sebelum majlis. >.< Wah wah wah~

43. Hantaran Kemeja Lelaki

Hari ni cerita pasal hantaran lagi. Kali ni hantaran untuk belah lelaki lagi. Baru je hujung minggu lepas aku pergi beli baju kemeja untuk buat hantaran untuk tunang aku. Sebenarnya dah cari baju hantaran ni dah lama dah. Tapi tu lah, tunang aku ni susah sikit. Satu sebab dia kecik, so susah nak cari saiz baju yang sesuai untuk dia. Lagi satu, tunang aku ni, high taste sangat. Selagi tak jumpa yang dia gila-gila suka dan sedap pakai, jangan harap dia nak beli. Aku yang naik penat jalan cari barang dengan dia. >.<
kemeja hantaran, hantaran, hantaran nikah, kemeja, G2000, Antara brand pakaian yang sesuai dengan tunang aku – G2000, Uniqlo, H&M. Baju untuk hantaran ni beli dekat G2000. Mula-mula tunang aku nak kemeja lain warna ungu cerah. Tapi aku kata warna ungu pekat ni lagi cantik. So, aku suruh cuba dua-dua baju. Bila dah cuba, dia kata yang ungu gelap ni sedap pakai. Yang cerah sikit tu kain tak sedap. Mestilah, sapa yang pilih kan. Hehehe, kalau perempuan pilih mesti berkualiti punyalah. :p

Masa tunang aku test kemeja tu, dia keluar dari fitting room nak tunjuk dekat aku, dia nampak sangat hot dan tegap.

Slurp slurp slurp. Meleleh air liur. Hahahahaha. Gatal nih!!

Bila dia dah berkenan kemeja ungu pekat ni, kiteorang pun cari lah baju yang berlipat. Tak mau ambil yang orang duk cuba-cuba. Tengok-tengok saiz paling kecik tinggal satu je. Nasib baik. Hehehe. Oh, tak caya tunang aku betul-betul kecik? Cuba tengok saiz baju apa yang kiteorang beli kat bawah.
kemeja hantaran, hantaran, hantaran nikah, kemeja, G2000,

14 1/2 okay. 14 1/2. Hahahaha. Adoi. Kecik kan? Sebenarnya tujuan utama kiteorang pergi G2000 tu nak beli baju kemeja je. Tiba-tiba gatal mata gatal tangan jugak tunang aku ni pergi test seluar. Seluar tu pulak kena gila dengan dia. Aku sabar je bukak wallet tengok duit. Memang harapan lah aku nak beli untuk dia kan. Duit takda. Hahahaahha. Kalau ada, memang dah lama aku beli kan untuk dia. Sayang punya pasal kan. Kalau aku beli kan yang ni untuk dia, lain kali aku paw die bawak aku pergi travel pulak. Hikhikhik.

42. Hantaran Toiletries Lelaki

Hantaran daripada aku untuk tunang aku

hantaran lelaki, hantaran toiletries, toiletries, hantaran, hantaran kahwin

Ni barang-barang toiletries yang tunang aku pilih sendiri. Korang boleh teka tak brand apa yang dia pilih? Hitam bergaya kot. Ada Shower foam, ada deodorant, styling gel, pencuci muka dengan bedak talkum. Dan brand yang dipilih oleh bakal laki aku yang bertuah sangat ni adalah…

……..

.

.

.

.

.

.

.

.

hantaran lelaki, hantaran toiletries, toiletries, hantaran, hantaran kahwin

Follow Me.

>.<

Sabar je la aku. Aku puas cakap dekat tunang ambil lah brand yang elok sikit. At least Nivea ke Dashing (padahal Dashing pun koman jugak) ke. Dia nak jugak ambil Follow Me. Kata nya “Classy classy”. Sabar je la. Waktu pilih barang-barang toiletries untuk hantaran ni, aku dah rekemen macam-macam – Adidas, Gatsby, Nivea, Dashing tapi semua tak cukup barang. Adidas ada perfurm je, Gatsby ada styling gel je, Nivea ada pencuci muka je.

Lepas tu tunang terpandang Follow Me. Mengundang memori kot brand tu. Very the ’90’s. Hahahaha. Tunang aku dah sakan nak ambil Follow Me. Aku tak mau sebab nanti aku jugak yang kene menjawab dengan sedara mara apesal bagi Follow Me je. Tapi, tunang degil jugak nak. Last-last aku cakap, tunang kumpul semua barang (pencuci muka, shower foam, deodorant, etc) dari brand Follow Me dan aku pulak cari barang-barang dari Dashing, then tengok mana satu barang lagi banyak yang tu kiteorang pilih.

Semangat lah aku mencari barang-barang Dashing – deodorant, perfurm, bedak, pencuci muka. Tunang aku pulak dapat barang-barang Follow me – shower foam, deodorant, perfurm, bedak, pencuci muka dan styling gel. Disebabkan barang Follow Me lagi banyak, so terpaksa lah aku tanpa rela ambil jugak toiletries Follow Me buat hantaran.

.

.

.

.

Dan terpaksa jugak lah aku menjawab dengan kakak aku kenapa aku beli Follow Me untuk hantaran…. >.< Asalnya lepas kene bebel dengan kakak, aku cakap balik dekat tunang. Last-last tunang kata pergi lah beli lain. Nanti dia bayar balik barang yang dah beli dan pakai sekarang. Mulanya aku ok tapi lepas bengkek-bengkek sikit dengan tunang pasal nak beli brand apa, aku malas nak layan. So, aku cakap pakai je Follow me, nanti cover brand guna reben. Hahahaha. Padan muke tunang aku.

41. Hantaran Toiletries Perempuan – Body Shop

Selamat berpuasa pada hari yang ketujuh semua. Macam mana dengan persediaan perkahwinan korang? Aku macam ni la. Duk terkedek-kedek lagi. Anyway, kali ni aku nak cerita pasal hantaran tunang aku nak bagi pada aku. Senarai hantaran yang tunang bagi pada aku:

  • Telekung dan sejadah – Yang ni kiteorang ambil yang dekat rumah Mak je. Sebab kat rumah banyak sangat telekung Mak dapat. Cantik-cantik pulak tu. Rugi je kalau tak pakai. So, ambil je la. Sejadah pulak, ambil sejadah yang Mak beli masa Mak pergi Mekah hari tu. Jimat dah. 🙂
  • Tafsir – Tunang ada cakap hari tu, benda wajib kena ada dekat rumah nanti Al-Quran sebab nak mengaji sama-sama. Sebab aku dah kata nak bagi Al-Quran, so tunang bagi lah tafsir. Tapi  tak beli lagi.
  • Kek – Beli dekat-dekat majlis nanti.
  • Cincin – Ibu sponsor 🙂
  • Mas kahwin – RM22.50 dan dinar emas
  • Tepak sirih – Family tunang macam kuat adat sikit. Hee.
  • Toiletries – Yang ni dah beli . Body Shop Strawberry.

hantaran, hantaran toiletries, hantaran perkahwinan, hantaran body shop, body shop

Tadaa~ Inilah hantaran toiletries untuk aku. Asalnya aku konon-konon nak pakai SKII. Tengok mahal la sangat tak jadi terus. So, masuk kedai Body Shop dekat Sogo. Tak confirm lagi nak beli. Keluar jalan-jalan lepas tu tak masuk-masuk dah Body Shop situ. Wahahaha. Lepas tu berjalan sampai ke Paradigm Mall, masuk Body Shop balik. Akak tu promote-promote dan kiteorang pilih-pilih barang. Woah, dapat lagi murah daripada Body Shop dekat Sogo tu. Untung lah beli dekat Paradigm Mall. 😀

hantaran, hantaran toiletries, hantaran perkahwinan, hantaran body shop, body shopIngat tak aku penah cerita pasal Ayah tunang kata tak boleh pakai Body shop ni buat hantaran sebab perfurm dia ada alkohol? Hehehe. Nasib baik Ibu komplot sekali kata tak da perfurm dalam basket ni. Wakakaka. Saya sayang Ibu. Tak sabar jadi menantu. Kekeke. :p So, hopefully boleh proceed guna Body Shop ni jadi hantaran.

Oh, aku ada baca London Weight Management nak bagi London Slim and Trim & Home Kit bernilai RM468 secara percuma. Kalau nak buat jadi hantaran pun tak da masalah. Free kot. Sapa-sapa berkenan boleh try usha London Weight London Slim and Trim & Home Kit.

37. Bonk Production – Cinematography

Oi korang, puasa ke tidak tu? Hehehehe. Hari ni aku happy sikit sebab aku jumpa satu cinematographer yang boleh tahan cantiknya dan harga pun boleh tahan aku boleh terima. Sebelum tu, cuba usha jap video diaorang. Simple jek tapi cantik. Dah nak setanding dengan PelangiPutih dah. *Tak habis-habis dengan PelangiPutih*

Cantik kan? Kan? Kan? Baik korang cakap cantik. Penat aku merendahkan sikit taste aku ni tahu? Hahahha. Anyway kalau korang nak tahu pakej dieorang, boleh usha kat bawah.

BASIC PACKAGES

Ruby package (MYR 1000)
–          1 event cover (solemnization,reception,birthday party,family day,).

–          Cover by 1 videographer.

–          Covering hours: 5 hours.

–          1 highlight video (duration:3 – 5 minit).

–          2 DVD’s with case and design.

–          BONK PRODUCTION bag.

–          thumbdrive.

Pearl package(MYR 1800)
–          1 event cover (solemnization / reception ).

–          Cover by 2 videographers.

–          2-3 dslr camera system,konova slider,glidscam hd2000 ( Equipments for shooting).

–          Covering hours: 8 hours.

–          Including simpleoutdoor/indoor.

–          1 event highlight video (duration: 3 – 5 minutes).

–          RAW materials (original files) will return by DVD.

–          2 DVD’s with case and design.

–          BONK PRODUCTION bag.

–          thumbdrive.

Emerald package(MYR 3000)
–          2  events cover (solemnization & reception for one side).

–          Cover by 2  or 3 videographers.

–          Covering hours: 8 hours/events.

–          Including simple outdoor/indoor.

–          2-3 dslr camera system,konova slider,glidecam hd2000 ( Equipments for shooting).

–          2 event highlights videos (duration:3-5 minutes).

–          RAW materials (original files) will return by DVD.

–          2 DVD’s with case and design.

–          BONK PRODUCTION bag.

–          thumbdrive.

Ada je pakej lain dalam quotation yang dia bagi tapi aku tak letak lah kat sini sebab harga dia mahal sikit. Kalau korang nak tawu pakej-pakej yang lain tu, korang boleh mintak dekat dieorang terus or boleh je tinggalkan email korang dekat bawah. Nanti aku emailkan pada korang. Papehal pun, korang boleh usha dulu BONK Production:

Facebook: BONK Production

Vimeo: BONK Production

36. Redhu Malek Photography

Bila bercakap tentang persiapan perkahwinan, nak nak lagi bagi pasangan yang memang jaga budget, budget tak banyak (macam aku dengan tunang), photographer mesti antara salah satu budget yang kite nak slashkan harga. Kalau boleh, nak dapatkan photographer yang semurah mungkin. Tapi, bila tengok semula, kebanyakan harga photog yang murah tu, hasilnya tak secantik yang kite nak, kan? Lepas tu, bila kite tengok balik gambar-gambar rasa rugi tak ambil yang mahal gambar cantik sebab nak murah punya pasal.

Jangan risau, hari ni aku nak kongsi dengan korang antara banyak-banyak photog kat Malaysia ni yang hasil dia ok lah dan harga pun memang berbaloi kalau tengok pda barang yang dia bagi. Nak tahu ke photog mane? Meh tengok logo dia.

redhu malek photography, wedding photography
Ni ha dia, Redhu Malek Photography. Time aku dengan tunang duk usha-usha photog dulu-dulu, waktu tak semangat beria sangat nak kawen lagi, tunang aku suka Redhu Malek ni. Tak tahu kenapa. Tengok-tengok kawan aku pun ada ambil Redhu Malek jadi Official Photog dieorang. Cantik jugak hasil gambarnya. Tapi, aku punya taste still pada… Hehehhe.. Andaq Photography. :p Tapi tu la, AndaQ mahal sikit so aku terpaksa dengan tak rela hati tolak Andaq jauh-jauh. Anyway, Redhu Malek pun ok jugak gambar dia. Jom usha pakej dia.

Untuk photography nikah dan sanding:
Solemnization & Wedding (Nikah + Sanding)
7-9 Hours Service (FREE Outdoor Session)
1 x Principal/Senior Photographer
1 x Exclusive Custom Album 10″ x 15″ – 20 pages
1 x DVD (All Digital Photos)
FREE 2 x 12RW
RM1600

Optional:
Additional Photographer : +RM200 (for Nikah), +RM400 (for Sanding/Tandang)
Pre-Wedding / Post Wedding / Outdoor Session : + RM200 per session
1 x Mockup Sticky Album 15″ x 10.5″ (inch) + 120 pcs 4R : + RM200
1 x Exclusive Custom Album 10” x 15” (inch) – 20 pages : + RM500

1 x Exclusive Custom Album 15” x 15” (inch) – 20 pages : + RM700

Oh lupa nak cakap, Redhu Malek pun ada buat Cinematography jugak kalau korang nak usha. Pakej dieorang offer macam kat bawah ni.

Untuk cinematography pula:
Solemnization & Wedding (Nikah + Sanding)
7-9 Hours Service (FREE Outdoor Session)
1 x DSLR Cinematographer
2 x Video Montage / Highlights (4 – 6 Minutes Duration)
DVD Movie + DVD Data
RM2000

Optional:
Additional Cinematographer: +RM200 (for Nikah), +RM400 (for Sanding/Tandang)
Additional Video Montage / Highlights : +RM400
Pre-Wedding / Post Wedding / Save The Date : + RM500 per session (Get 1 x Video Montage)
Same Day Editing (SDE) : +RM500

Ni pulak tambahan qoutation yang aku mintak. Untuk transportation dan accommodation.

Transportation fees:
KL to Pekan = 300KM x RM0.50 per KM x 2 (pergi dan balik) = RM300

Accomodation/hotel fees:
RM200 per night

redhu malek photography, wedding photographyNi aku belanja satu gambar dari Redhu Malek Photography. Nak banyak lagi gi usha sendiri dieorang dekat bawah ni. Have fun! 😀

Facebook: Redhu Malek Photography

Vimeo: Redhu Malek Photography

Website: Redhu Malek Photography

34. iMoments Videography – Cinematography

Hello girls (and boys). Malam ni aku nak kongsi dengan korang sebuah lagi produksi untuk juruvideo perkahwinan yang lebih harga mampu milik. Tak semahal PelangiPutih. Tapi kualiti hasil kerja dieorang semakin cantik dari satu video ke video yang terbaru. Wedding Cinematographer yang aku maksudkan tu adalah iMoments Videography.

videography, videographer, wedding cinematography, imoments videographer

 

Kalau ikutkan tunang aku, dia kata selain daripada PelangiPutih, most cinematographer di Malaysia ni menggunakan template video yang sama. Mesti ada fokus baju, fokus cincin, fokus kasut lepas tu movement kalau tak kiri, ke kanan. Macam tu je. Video awal-awal iMoments Videography ni mostly macam tu tapi lately aku tengok banyak improvement pada hasil kerja dieorang danh yeah, aku suka tengok. Ape kate korang tengok video iMoments Videography dekat bawah ni dan komen, ok ke hasil kerja dieorang?

 

So, atas dasar nak tahu pakej dieorang, aku pun mintak lah quotation dan here’s what I get.

Full One Event Package: RM2500 (Single Event)
3-6 minutes highlight reel with music
3-5 minutes best wishes from family and friend
3-5 minutes interview with bride and groom
30 edited coverage footage
2 cinematographer
Professional colour grading
2 copies of compressed DVD video of all highlights (playable on DVD player)
2 copies of uncompressed DVD data of all highlights (playable on PC only)

Custom designed DVD cover and overlay

footages in high definition (HD) quality
All raw footages are available on request

On top of this, rm200 transportation charge from kl-pekan is applied.

Accommodation shall be provided by client.

Well, pakej dia kadar mampu milik tak agak-agak korang? 2 videographer for only RM2500 tu. Woah woah woah. Meleleh air liur. Kalau rasa kadar mampu milik dan korang berminat, go usha dieorang dekat sini:

Facebook: iMoments Videography

Vimeo: iMoments Videography

Website: iMoments Videography

Have fun godek-godek! 😀