47. Official Photographer – AndaQ Photography

Ehem lagi. Hari ni aku nak cakap aku dah ada Official Photographer untuk akad nikah dan majlis sanding nanti. Photographer ni pun aku pernah cerita sebelum ni. Kalau nak bace entry pasal AndaQ Photography ni boleh usha kat sini -> AndaQ Photography.
photography, photographer, andaq photography, photo, wedding photo

Kalau semalam aku ada cerita aku jumpa Official Cinematographer – Bonk Production face to face nak bincang dulu baru kiteorang yakin nak ambil dieorang kan? Andaq ni memang gila-gila kentang aku dengan tunang ambil dia tanpa bincang gila-gila sebab dah jatuh hati gila-gila dengan hasil kerja dia. Nampak tak berape kali aku letak gila-gila tu? Nampak tak? Hahahaha. Andaq punya gambar cantik siot. Tak caye? Meh belanja sikit gambar-gambar Andaq ni sekejap.

photography, photographer, andaq photography, photo, wedding photo

photography, photographer, andaq photography, photo, wedding photo

2 keping dah la kot. Nak banyak-banyak pergi usha Facebook dengan website die sendiri. Kekekeke. Untuk review hasil dieorang, tunggu lepas aku kahwin nanti oke? Sementara tu korang pergi usha gambar-gambar superb die dekat sini:

Facebook: AndaQ Photography

Website: AndaQ Photography

Oh, nak bagitahu, Bonk Production dengan AndaQ Photography ni geng. So, kalau korang nak cari OP dengan OV yang senang nak kerjasama, cari lah dieorang. Aku add dieorang dalam Facebook, kepala sorang-sorang sewel. >.< Hopefully it’s gonna be awesome kerja dengan dieorang. 😉

Advertisements

33. Andaq Photography – Photography

andaq photography, wedding photography, wedding, photographer,

andaq photography, wedding photography, wedding, photographer,

andaq photography, wedding photography, wedding, photographer,

Nah, belanja korang gambar-gambar wedding cantik sat. Semua ni aku ambil dari Facebook wedding Photographer yang aku akan review hari ini – Andaq Photography. Sekali pandang, aku terus jatuh cinta. Pada hasil kerjanya bukan pada tuan pengambil gambarnya. Hohoho. Eh eh sempat menggatal. >.<

Andaq Photography ni kalau tak salah aku, solo photographer with superb skill. Shooting skill and Photoshop skill. Gambar-gambar yang die hasilkan memang melelehlah air liur kalau tengok. Tapi kebanyakan gambar yang Andaq Photography letak dalam Facebook dan website dia ialah gambar outdoor dan gambar sebelum dan selepas akad nikah.

Ye, memang aku tak boleh cakap gambar dia tak cantik sebab memang hampir semua cantik. Tapi, gambar outdoor dengan gambar waktu akad nikah ni totally lain. Waktu outdoor, kita boleh kawal, nak suruh berhenti sekejap ke, photographer suruh kita senyum ke, suruh posing macam mana ke. Tapi waktu akad nikah, semua spontan, semua laju. Photographer kene pandai cari moment-moment yang sesuai untuk diabadikan. Ewah bahasa. Kata anak cikgu Sastera. :p

Ok kat bawah ni ada quotation yang aku mintak daripada dieorang. Korang cuba tengok dan kalau rasa harga tu berbaloi untuk korang punya budget, usha pulak hasil kerja dia.

2 Events (Solemnization + Bride Reception)

Package RM2699

  • 1x Photobook saiz 11×15 inch 80 pages
  • 1x frame + photo 16×24 inch
  • Free Outdoor Photoshoot
  • Unlimited shoot
  • DVD Softcopy

2 Events (Colemnization + Bride Reception)

Package RM2399

  • 1x Custom album size 10×12 inchi 20 pages
  • 1x frame + photo 16×24 inch
  • Free Outdoor Photoshoot
  • Unlimited shoot
  • DVD Softcopy

Charge perjalanan RM250 from KL-Pekan.

Penginapan perlu disediakan oleh pihak pengantin yang berdekatan dengan tempat event.

Cam mana? Cam mana? Ok ke harga dieorang dengan budget korang? Kalau rasa okay, jom serbu hasil kerja dia.

Facebook: AndaQ Photography

Website: AndaQ Photography