72. Lingerie Murah

Aku ada join group Bride-to-Be ni dekat Facebook. Sapa-sapa yang nak kawen, boleh lah join group ni untuk dapatkan info pasal wedding preparation. Tapi warning ya, hanya untuk Bride saja. yang lelaki jangan gatai-gatai pulak nak join. Lepuk karang. Kalau korang nak join, boleh request untuk join dekat sini:

Facebook: Bride to Be (Malaysia) 

Dalam group ni macam-macam kiteorang discuss. Memang sesuai sangat untuk b2b dapatkan info pasal wedding preparation. Dan salah satu nya isu pemakaian baju shekshi untuk suami lepas kawen nanti. Ramai yang masih segan-segan untuk beli baju-baju shekshi untuk ditayang depan suami nanti. Hohoho. Gila ape. Kalau aku pun segan. So, beli secara online adalah jalan yang terbaik. 😀

Aku ada usha few Facebook page dan website yang jual lingerie ni. Kat sini aku listkan sikit.

1. Sexy Escape

2. SecretNite

3. AsiaVenus

4. Sally Fashion

Dalam banyak-banyak ni, aku pernah beli dekat Sexy Escape je. Dan Alhamdullilah, dieorang buat kerja bagus dan boleh dipercayai. Aku order dua kali kot dengan dieorang. First time beli memang takut-takut sikit sebab tak percaya sangat. Naasib baik lah page ni betul-betul peniaga yang bagus. Bukan macam certain peniaga yang gempak je cakap ok ok waktu nak ambil order. Lepas ambil order, senyap terus menghilang. Sabar je la.

Oh oh Sexy Escape ni semua ready stock. Tapi cepat habis stock. Dieorang akan hantar order kite lepas 2 hari kita bayar. Besoknya kalau tak ada aral melintang, insyaAllah dah sampai. Waktu aku beli tu, memang terus dapat next day nya.

So, Sexy Escape. Sangat-sangat recommended! 🙂 Good luck.

Advertisements