81. Innershine Groupon Dah Sampai

Sape-sape yang follow cerita aku dari awal sampai sekarang mesti tahu aku ade order Innershine murah dari groupon dulu. Aku ade cerita dekat sini –> Supplement Drinks Sebelum Nikah. Hehehehe. Aku dah dapat parcel dari Groupon 3 Oktober yang lepas. Maka nya, setiap malam sebelum tidur, aku memang minum pati prune ni je kejenya.

innershine pati prune, pati prune, innershine, groupon

Tadaaaaa! Parcel nya. Waktu orang Gdex datang hantar parcel ni, aku tengah testing baju bersanding. Rilek aku kuar pakai baju tu depan abang Gdex. Wahahahaha.

innershine pati prune, pati prune, innershine, groupon

Bukak-bukak parcel je, ade bubble wrap. Main picit-picit sat.

innershine pati prune, pati prune, innershine, groupon

Dan ini lah dia. Innershine Pati prune!! Dengan harapan nak jadi muka cantik macam Maya Karin. =____= Please~~~

innershine pati prune, pati prune, innershine, groupon

Yang ni perbezaan botol yang baru aku dapat – 70ml (kanan) dengan botol lama yang aku beli sendiri – 42ml (kiri). Bersabarlah wahai hati. teguhkan pendirian mu untuk menghabiskan innershine yang tinggal. Dua hari lepas, satu kotak dah habis. Tinggal satu kotak lagi yang ada 1 botol to go! Go go Atie. =____+

Advertisements

55. Supplement Drinks Sebelum Nikah

Hari tu aku tengok Groupon ada buat discount untuk Innershine Pati Prune. Tapi yang lama punya lah, bukan yang baru punye. Dieorang buat discount untuk Innershine Pati Prune yang Maya Karin jadi duta, bukan yang si Izara Aisyah tu. Harga RM80 untuk 2 packs Innershine Pati Prune. 1 pack ade 12 botol. So, sebotol aku dapat harga RM3 lebih. Untung lah sikit. Sebenarnya diaorang nak habiskan stock kot. Expiry date bulan November. Hohoho. So, aku ada sebulan untuk habiskan 24 botol. :p

innershine pati prune

Tapi, atas dasar nak nampak berseri sikit pada hari nikah aku nanti *eceh eceh*, aku pun tergerak nak beli innershine sementara nak tunggu Groupon pos kan bulan Oktober nanti. Aku pun belilah sekotak Innershine yang baru tu. Harga RM49.90 ada 12 kotak 42ml. Testing lah sikit konon-kononnya.

innershine pati prune

 

First day aku test minum, excited lah kononnya. Sekali telan, Ya Rabbi. Gila kuat rasa prune dia. Hahaha. Aku memang tak berkenan pulak dengan rasa pekat pati prune dia. Annnndddd….. Aku ada total 11 botol plus 2 packs of 12 bottles each lagi dekat kampung untuk aku habiskan. >.< Haruuuuu~

innershine pati prune

 

Tapi, demi nak nampak berseri, aku gagahkan diri jugak untuk habiskan kesemua botol yang ada. Doa kan aku please. =____=

22. Contest! – Nak Menang Kamera Panasonic S3?

Tarikh tutup: 17hb Jun, 2013 – 19hb Jun, 2013 (4.00 p.m.)

Contest Marco's Pizza and Groupon

Cepat cepat korang join Contest anjuran Groupon dan Marco’s Pizza!! Senang gile kot. Tak payah beli pape, tak payah promote gambar dan tak payah keluar duit. Just pergi ke website Groupon dan jawab semue soalan dieorang bagi. Kacang gilerrrrr! Soalan semue pasal Marco’s Pizza. Aku pun tak pernah dengar pasal Marco’s Pizza sebelum ni tapi die dah bagi jawapan dekat Facebook Marco’s Pizza!! Senang gile kan.

Ape lagi? Pergi lah jawab. Oh oh nak tahu ape hadiah die ke?

2 x Panasonic S3 (warna merah atau putih)

Ha, dah tahu ape hadiah die kan? So, go go go pergi join contest tu. Tarikh tutup pukul 4 petang hari besok! Kalau tak nak join contest ni, tak pe. Nah ambik bagi Mak korang makan biskut Jacob’s. Hahahha.