22. Contest! – Nak Menang Kamera Panasonic S3?

Tarikh tutup: 17hb Jun, 2013 – 19hb Jun, 2013 (4.00 p.m.)

Contest Marco's Pizza and Groupon

Cepat cepat korang join Contest anjuran Groupon dan Marco’s Pizza!! Senang gile kot. Tak payah beli pape, tak payah promote gambar dan tak payah keluar duit. Just pergi ke website Groupon dan jawab semue soalan dieorang bagi. Kacang gilerrrrr! Soalan semue pasal Marco’s Pizza. Aku pun tak pernah dengar pasal Marco’s Pizza sebelum ni tapi die dah bagi jawapan dekat Facebook Marco’s Pizza!! Senang gile kan.

Ape lagi? Pergi lah jawab. Oh oh nak tahu ape hadiah die ke?

2 x Panasonic S3 (warna merah atau putih)

Ha, dah tahu ape hadiah die kan? So, go go go pergi join contest tu. Tarikh tutup pukul 4 petang hari besok! Kalau tak nak join contest ni, tak pe. Nah ambik bagi Mak korang makan biskut Jacob’s. Hahahha.

Advertisements