39. Peta Lokasi Pihak Lelaki Untuk Kad Kahwin

Semalam aku ade cerita pelan lokasi belah perempuan dah siap kan? Ok, hari ni pulak, pelan lokasi untuk belah lelaki dah siap. Yeay! Minggu yang sungguh produktif. Tak tahu kenapa. Bulan puasa kot? Tak banyak keluar. Hahahha.

peta kad kahwin, kad kahwin diy, diy, pelan lokasi rumah pengantin perempuan

Pelan lokasi pengantin lelaki dalam Adobe Illustrator CS3.

peta kad kahwin, kad kahwin diy, diy, pelan lokasi rumah pengantin perempuan

Hasil lepas di’JPEG’kan.

Kau ingat senang ke nak buat peta untuk belah laki? Susah woo. Banyak komplen je bakal laki aku ni. Salah letak itu slah letak ini. Nasib baik last-last sekali tunang aku cakap ok. Hahaha. Peta dah siap. Time untuk kad kahwin pulak. Sebelum, makan ais krim King’s Grand kejap. Kantoi tak pose. >.<

Advertisements

38. Peta Lokasi Pihak Perempuan Untuk Kad Kahwin

Dah lama aku asyik bertangguh je nak buat kad kahwin ni, akhirnya malam semalam aku sangat produktif menghasilkan pelan lokasi ke rumah aku untuk nak letak dalam kad kahwin. Produktif pun sebab line internet tadak dekat rumah. TM buat hal lagi. Hahaha. Kalau tak memang online je keje aku, tak buat-buat peta nye. So tadaa~ Peta aku dah siap!! Aku guna Adobe Illustrator CS3 dengan Adobe Photoshop sikit.

peta kad kahwin, kad kahwin diy, diy, pelan lokasi rumah pengantin perempuan

Peta guna Adobe Illustrator. Enjoy gile aku buat ni.

peta kad kahwin, kad kahwin diy, diy, pelan lokasi rumah pengantin perempuan

Ni hasilnya lepas di’JPEG’kan.

Kad kahwin dah buat beberape draft. Tapi tak puas hati lagi. Aku bagi date line pade diri sendiri kene siap design kad semua akhir bulan ni. Bulan depan dah nak hantar printing. Bulan September dah nak pos dekat semua orang. So, good luck diri sendiri. 😀

Oh oh oh sebelum tu, aku nak tunjuk initial monogram yang kiteorang guna untuk wedding kiteorang nanti. :”>

logo, initial monogram wedding

Ok now, jom makan ais krim King’s Grand dulu 😀