63. Shawl Majlis Bersanding

Poyo je tajuk Majlis Bersanding padahal tak buat pun bersanding bagai. Huhuhu. Oh oh, hari ni nak share shawl untuk kenduri esoknya lepas nikah.

shawl sanding, shawl off white, off white, shawl

Shawl warna off white, lebih kurang sama dengan warna base baju sanding aku. Tapi this one, betul-betul kena pakai inner neck sebab jarang. Huii, geram je bila dah jumpa shawl labuh besar molek tapi jarang pulak. Hm.. Kalau ada sape-sape nak mencari shawl yang tak jarang, pergi lah tengok kat album facebook aku. Aku ade ambil order shawl besar tapi sayang tak ada warna off white.

shawl sanding, shawl off white, off white, shawl

So, this is my shawl untuk majlis bersanding nanti. Alhamdullilah banyak yang dah setel. *Lap peluh*

Advertisements

61. Shawl Untuk Majlis Bertandang

Aku duk usha kawan-kawan B2B punya blog, ramai yang kelam kabut pasal tudung nak pakai ape. Nak pakai bawal biasa ke nak pakai shawl ke. And tudung jugak lah yang menjadi item last sekali most B2B setelkan. Hahahha. Ini bahaye! So, langkah drastik tak berapa drastik sangat la bagi aku, aku pun decide untuk pakai shawl halfmoon labuh untuk majlis bertandang nanti. Warna nya off course lah biru.

shawl labuh

Memang labuh shawl ni. Saiz  2mx0.7m. Tutup semua dada dan belakang. Kalau lilit 2 kali memang tak nampak jarang dah. And senang sangat nak bentuk. Lilit lilit lilit kejap, eh dah siap pun. Tak payah pakai inner muncung pun tak pe. Dah terletak cantik.

Kalau sape-sape yang berkenan jugak nak shawl macam ni, boleh tengok kat Faceboook Misi Kahwin. Ni shawl dari Sha Zaha Shawl. Jangan risau, harga sama je macam dieorang. Sekarang ni ade promosi Bulan September. Ade 4 jenis shawl yang cantik-cantik dan labuh boleh pilih. Cepat-cepat tahu kalau nak beli. Sekarang tengah promosi. Promosi last 30 September ni.

Facebook Misi Kahwin

shawl labuh, shawl for sale, shawl halfmoon, shawl,

Promosi September

CODE SNA: BUY 1 SHAWL FREE POSTAGE

CDE SNB: BUY 3 SHAWL FREE 1 SHAWL ( EXCLUDE POSTAGE)

CODE SNC: BUY 2 SHAWL AT RM50 ONLY ( EXCLUDE POSTAGE)

CODE SND: BUY 2 SHAWL AT RM50 ONLY ( EXCLUDE POSTAGE)

Untuk pilihan warna dan availability boleh tengok dalam album MISI KAHWIN -> Album Shawl

50. Shawl Oversized Halfmoon Raya – Harga Promosi!!

Ha, meh sini korang-korang yang tengah mencari tudung raya. Kalau rasa tak sempat nak pergi beli dekat Jalan TAR tu, boleh usha dekat sini untuk tengok shawl-shawl labuh -> Exclusive Oversized Halfmoon Double Layer. Design ni takda pun dekat tempat lain. Kalau korang nak pakai tudung macam ni raya nanti, aku suggest sangat korang order sekarang – boleh order dekat aku. Sebabnya sekarang ni supplier tengah buat promosi RM48 sehelai untuk semua warna. Harga original dia RM53. So, lepas harga promosi ni habis, harga akan jadi RM53 balik. >.< Sorry guys, bukan aku yang buat rules ni.

Antara design warna yang ada.

OVERSIZED HALFMOON DOUBLE LAYER, shawl, halfmoon, sale, promotion

NORMAL PRICE : RM53/1PCS
PROMOTION PRICE : RM48/1PCS – Psstt, SMS/PM/email aku untuk lebih lanjut.

Oh harga RM48 tu belum termasuk pos tawu. Harga pos untuk shawl 2 layers ni macam kat bawah:

POSTAGE
-RM7/1PCS (SEMENANJUNG)
-RM9/1PCS (SABAH)
-RM10/1PCS (SARAWAK)
-RM### (OTHERS COUNTRY, DO PM US)

Setiap tambahan sehelai shawl, harga postage tambah lagi RM2. Sorry lagi sekali. Bukan aku yang buat rule ni. >.<

OVERSIZED HALFMOON DOUBLE LAYER, shawl, halfmoon, sale, promotion

Kat bawah ni one is my favourite combination. Cantik gile.

OVERSIZED HALFMOON DOUBLE LAYER, shawl, halfmoon, sale, promotion

Disebabkan untuk waktu promosi ni hanya ada 1/3 helai setiap warna, hanya serius buyers je yang akan dilayan. Booking hanya boleh 24 jam. Lepas 24 jam tiada pembayaran dilakukan, aku akan release kan booking korang tu ok. Untuk order, korang boleh sertakan maklumat-maklumat kat bawah ni sama ada SMS ke 013 2380 980 atau email ke misikahwin@gmail.com atau PM dekat facebook aku – Misi Kahwin

1) NAMA :
2) ALAMAT :
3) NO TELEFON :
4) EMAIL :
5) DOB :
6) KOD ITEM :
7) ALTERNATIF KOD : Takut-takut kod shawl yang korang nak tu dah habis, akan ganti dengan warna kod alternatif ni. Kalau tak nak letak pun tak pe. Kalau habis, korang boleh pilih sama ada nak refund atau nak tunggu next restock tapi kene tambah lagi RM5 sebab harga normal dia dah jadi RM53 semula.

OVERSIZED HALFMOON DOUBLE LAYER, shawl, halfmoon, sale, promotion

Untuk lebih banyak pilihan dan warna, korang boleh usha Facebook aku – Promosi Shawl Oversized Halfmoon. Check it out~