28. Checklist Persediaan Perkahwinan

Hari ini aku malas nak tulis entry sebenarnya. Tapi, rasa macam tak lengkap pulak kalau tak berblog sehari, macam makan nasi tak dek lauk atau macam tak solat 5 kali sehari kalau tak period rasanya. Hahahaha. So, ini short entry daripada aku. Kat bawah ni ada Checklist Persediaan Perkahwinan daripada SyokKahwin.com dan ImpianPengantin.com. Korang boleh lah download untuk rujukan masing-masing. Klik saje gambar file dekat bawah untuk download. Ok dah, chow.

download, muatturun, muat turun

Psst, tolong klik sini sikit untuk tolong aku kumpul duit kahwin. Trimas! 😀

Advertisements